ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του


Με τους καθηγητές των Λυκείων τα έβαλε ο μέχρι πρότινος μετακλητός της ΝΔ Γρηγόρης Ψαριανός με αφορμή το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων. Σε ανάρτησή του στο twitter, o Ψαριανός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των εκπαιδευτικών αποκαλώντας τους «μεγάλα καθάρματα», «σκουλίκια» και «αλήτες», ισχυριζόμενος ότι οι καθηγητές, που ταλαιπωρήθηκαν μαζί με χιλιάδες μαθητές στις μετ΄εμποδίων  ενδοσχολικές εξετάσεις των μαθητών της Γ' Λυκείου, «χάρηκαν» που έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Τους χαρακτήρισε επίσης «αρχιμαφιόζους» και όχι δασκάλους, που πρέπει να «πάνε σπίτι τους».
«Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή "χάκερς" - πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι...» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός...
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει:
"Η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς.
Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων.
Τους αποκάλεσε «καθάρματα», «σκουλήκια», «αλήτες» και «αρχιμαφιόζους», όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες.
Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται.
Ο κ. Μητσοτάκης που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού χρόνια τώρα οφείλει να πάρει προσωπικά θέση σήμερα".