ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

O Σκέρτσος το είπε: Φταίει η απλή αναλογική για το φιάσκο με την τράπεζα θεμάτων!


Με τεράστια άλματα λογικής ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη επιχείρησε να δικαιολογήσει το φιάσκο φορτώνοντας τις ευθύνες στον… ΣΥΡΙΖΑ και την αλλαγή στο εκλογικό σύστημα και κάνοντας ωμή προεκλογική προπαγάνδα πάνω σε ένα ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες οικογένειες.
Οι χθεσινές αστείες δικαιολογίες από τα υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης είχαν και σήμερα συνέχεια, καθώς για δεύτερη ημέρα η πλατφόρμα για την τράπεζα θεμάτων κατέρρευσε.
Τη σκυτάλη στον χορό των έωλων επιχειρημάτων πήρε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επέρριψε ευθύνες στον… ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Άκης Σκέρτσος βγήκε στην τηλεόραση να δηλώσει ότι εξαιτίας του συστήματος απλής αναλογικής δεν έχουμε σταθερή κυβέρνηση η οποία και θα απέτρεπε το φιάσκο.
«Προφανώς εδώ θα μπορούσαμε να το είχαμε αποτρέψει. Σας θυμίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, έχουμε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση», είπε αρχικά ο Άκης Σκέρτσος, προκαλώντας την αντίδραση των δημοσιογράφων που φιλοξενούνταν στο πάνελ.
Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σταμάτησε εκεί και προχώρησε λέγοντας «δεν επιρρίπτει κανείς ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, όμως εδώ προκύπτει ανάγλυφα και ο λόγος να έχουμε μια πολιτική κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν για να διαχειρίζεται, να αναλαμβάνει ευθύνες και να προστατεύει τη λειτουργία του κράτους».
Για να καταλήξει στο απίστευτο «τέτοιες επιθέσεις γίνονται καθημερινά, αποτρέπονται καθημερινά και δεν μαθαίνετε τίποτα γι’ αυτές. Μάθατε γι’ αυτή γιατί δεν μπορέσαμε να την αποτρέψουμε στο πλαίσιο της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Βρισκόμαστε εδώ λόγω της νάρκης της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό μας σύστημα, δεν έχουμε μια σταθερή, πολιτική, αυτοδύναμη κυβέρνηση κι αυτός είναι ένας από τους λόγους, υπάρχουν κι αρκετοί άλλοι, που το συντομότερο δυνατόν πρέπει οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου».
Με άλλα λόγια ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μας λέει στους πολίτες να ψηφίσουν Μητσοτάκη για να είναι ασφαλείς από τους χάκερς και τις διαδικτυακές επιθέσεις.
Σωστό. Θα τους βρει όλους μέσω… Predator.
- από efsyn.gr