ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Πορτοσάλτε: Ο Τσίπρας φοβάται να κάνει συνέντευξη μαζί μου (γελάει ο κόσμος)


Ενώ και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που επιθυμεί να δίνει συνεντεύξεις σε προστατευμένο περιβάλλον – ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε ότι δεν έδωσε τελικά συνέντευξη στο Mega επειδή θα είχε απέναντί του τη Ράνια Τζίμα και όχι την Κατερίνα Παναγοπούλου, όπως ο ίδιος ήθελε – ο Άρης Πορτοσάλτε υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας φοβάται να κάνει συνέντευξη μαζί του.
Πιστεύει ότι φοβάται γιατί ο ίδιος δαγκώνει;
Πιστεύει ότι φοβάται γιατί θα του θέσει ερωτήσεις που δεν θα μπορέσει να απαντήσει;
Μόνο ο ίδιος ξέρει.
Κι αυτό ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δύο προεκλογικές συνεντεύξεις στον ΣΚΑΪ. Μία στην εκπομπή «Αταίριαστοι», με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα και μία στο «Πρωινό μας», με τη Φαίη Σκορδά.
«Αν με ακούει ο Αλέξης Τσίπρας, σε μένα δεν μου έρχεται για συνέντευξη, δυστυχώς… Ο κ. Τσίπρας φοβάται να έρθει, φοβάται. Το λέω ξεκάθαρα», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και είπε τι θα τον ρωτούσε αν τον είχε απέναντί του: 
«Θα του έλεγα: Το αχρείαστο τρίτο μνημόνιό σας κ. Πρόεδρε μας κόστισε 100 δις., ο τυχοδιωκτισμός σας. Μπορείτε να μας πείτε, η λάθος απόφαση της απλής αναλογικής πόσο κόστισε στους Έλληνες πολίτες; Μας κόστισε εκατομμύρια. Πόσο κόστισε η αστόχαστη απόφασή σας;».
Για το πόσα εκατομμύρια ευρώ μας κόστισαν οι προηγούμενες εκλογές, με μπόνους εδρών, και πόσα εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια – με εγγύηση τις χρηματοδοτήσεις των… επόμενων εκλογών – έμειναν απλήρωτα στα κόμματα, όχι δεν είπε κάτι ο κ. Πορτοσάλτε.
M. Καλ. / ieidiseis