ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

O Μαύρος της ΜRB θα παρουσιάσει στο Open το exit poll στις 19:00 την Κυριακή


Κυριακή 21 Μαϊου. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν και το OPEN τους ενημερώνει λεπτό προς λεπτό. Από τις 05.00 το πρωί έως τις 10.00 η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Σιαδήμας θα δίνουν όλες τις χρηστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ για το ξεκίνημα της ψηφοφορίας.
Αμέσως μετά και έως τη μία το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν η Λίνα Δρούγκα και ο Γιάννης Φώσκολος. Ο παλμός της ημέρας, συνδέσεις με εκλογικά κέντρα, η ψήφος των πολιτικών αρχηγών.
Στις 13:00 το μεσημεριανό δελτίο με τη Μίνα Καραμήτρου.
Στις 18:00 αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος, με συντονιστή τον Νίκο Στραβελάκη. Μαζί του ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Παναγιώτης Στάθης και ο επικεφαλής της ΜRB Δημήτρης Μαύρος, ο οποίος στις 19:00 θα παρουσιάσει το exit poll για τη δύναμη των κομμάτων και τον αριθμό των βουλευτών που εκλέγουν.
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και προσωπικότητες της δημόσιας σφαίρας αναλύουν και σχολιάζουν το νέο πολιτικό σκηνικό και τα σενάρια κυβερνητικών συνεργασιών μέχρι τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος και τους συσχετισμούς στην επόμενη Βουλή.
Κυριακή 21 Μαϊου. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν και το OPEN τους ενημερώνει λεπτό προς λεπτό.