ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Και πρόεδρος και δεσπότης


Το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη ήταν έτοιμο από το πρωί. Δοκιμαστική διαδρομή με το μετρό, την ημέρα που ο πρωθυπουργός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για την προεκλογική του ομιλία στην πόλη. Εντελώς τυχαίο φυσικά, δεν υπάρχουν στην κυβέρνηση λογικές... Γκρούεζα.
Φωτογράφοι, κάμερες και δηλώσεις όλο περηφάνια ότι «περάσαμε από την απάτη των μουσαμάδων στην πραγματικότητα ενός έργου». Μη ρωτήσουμε καλύτερα πόσα χρόνια έχει να μπει σε (κανονικά) μέσα μεταφοράς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί μπορεί να μη θυμάται ούτε ο ίδιος. Αφήστε που μπορεί να ρωτήσει τι είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!
Η βόλτα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη είχε και ευτράπελα, πέρα από σέλφι και χειραψίες. Μια συμπαθής κυρία τού φώναξε «πάντα άξιος», αν και είχε ανέβει στην πόλη για ομιλία, όχι για να γίνει νονός. Ενας άλλος (μάλλον ιδιόρρυθμος) θαυμαστής του πρωθυπουργού τον επευφημούσε, έβγαλαν σέλφι και στο τέλος του… φίλησε και το χέρι. Και πρόεδρος και δεσπότης.

Χάρης Ιωάννου
Αβάδιστα στις κάλπες / ΕφΣυν