ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Για μπίρες με Κουτσούμπα


Δεν ξέρω τι λένε οι δημοσκοπήσεις για τον δημοφιλέστερο πολιτικό αρχηγό, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει το μεγαλύτερο σουξέ. Προ εβδομάδων ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι αν έπρεπε να πάει για ποτό με κάποιον πολιτικό αρχηγό, θα διάλεγε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ.
Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έδωσε άλλη μία lifestyle συνέντευξη (στην Κατερίνα Καινούργιου), δήλωσε το ίδιο. Μάλιστα προσδιόρισε περισσότερο το θέμα «ποτό», μιλώντας για μπίρα. «Θέλω να καταλάβω τι είναι αυτό σήμερα που κάνει έναν άνθρωπο να είναι κομμουνιστής. Είναι δύσκολο να καταλάβω πώς μπορείς να υπερασπίζεσαι μια ιδεολογία που χρεοκόπησε αποδεδειγμένα από την ίδια την Ιστορία», είπε χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι, θα του απαντήσουν ανάλογα από τον Περισσό.

● Με εμφανή στόχο συγκεκριμένο γυναικείο κοινό που βλέπει τηλεόραση το πρωί, ο πρωθυπουργός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου κατά κύριο λόγο για τη γυναίκα και τα παιδιά του. Χαρακτήρισε τη Μαρέβα τον «μεγάλο έρωτα της ζωής του» και ότι το διάστημα που ήταν χωριστά, η σχέση τους δυνάμωσε. «Είμαι υπερήφανος και για τα τρία μου παιδιά, ειδικά τα κορίτσια μου. Το μήνυμα που περάσαμε στα παιδιά μας ήταν ότι είστε προνομιούχα παιδιά, μεγαλώνετε σε οικογένεια που σας έδωσε εφόδια, σκεφτείτε τι θα επιστρέψετε εσείς στην κοινωνία ώστε να είστε χρήσιμες στην κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

● Είναι απορίας άξιο πώς τα προλαβαίνει όλα πάντως. Χθες κάπου χάσαμε το μέτρημα με τις δημόσιες εμφανίσεις του. Συνέντευξη στην Καινούργιου, στα Παραπολιτικά FM, στην Political, ομιλίες σε Πέλλα, Νάουσα, Καστοριά. Η σκέψη μας σε όσα ΜΜΕ πιστεύουν ότι κάθε ομιλία Μητσοτάκη είναι πάντα πρώτο θέμα. Καλό κουράγιο, σύντροφοι…

Χάρης Ιωάννου