ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ράνια Τζίμα, η μεγάλη δύναμη των δελτίων του Mega


Οι αλλεπάλληλες πρωτιές – Οι διαφορές των ποσοστών με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Τα βραδινά δελτία του Mega καταγράφουν αλλεπάλληλες πρωτιές και, τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό, σπάνια υποχωρούν από την πρώτη θέση τις καθημερινές –χωρίς το ίδιο να συμβαίνει πάντα τα Σαββατοκύριακα. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι συγκεντρώνουν υψηλό πόστο στο νεότερης ηλικίας κοινό, 18-54 ετών, όπου η τηλεθέαση είναι συχνά μεγαλύτερη από εκείνη του συνόλου των τηλεθεατών ή πολύ κοντά. Μεγάλη δύναμη του δελτίου είναι η Ράνια Τζίμα, η δημοσιογραφική ευθύτητα και καθαρότητα της οποίας έχουν εκτιμηθεί από το κοινό.
Η προτίμηση στα δελτία με παρουσιάστρια την Τζίμα φαίνεται από τη σύγκριση με εκείνα που παρουσιάζει στο Mega η Κατερίνα Παναγοπούλου. Παράδειγμα οι έξι τελευταίες ημέρες: 
Το τριήμερο από Παρασκευή 12 Μαΐου έως και Κυριακή 14 Μαΐου το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού με την Παναγοπούλου παρουσιάστρια δεν είχε ούτε μια πρωτιά, ενώ αντίθετα το επόμενο και τελευταίο τριήμερο, έως την Τετάρτη, με παρουσιάστρια την Τζίμα, έμεινε στην κορυφή, μευψηλά ποσοστά. 
Πριν από αυτό το εξαήμερο με τα 3+3 δελτία από τις δύο κυρίες του Mega, είχε σημειωθεί την Πέμπτη, 11 Μαΐου, με τη Ράνια Τζίμα, ένα εντυπωσιακό ποσοστό στους νέους: 16,3%, ενώ στο σύνολο είχε το επίσης υψηλό 15,4%. Από τότε τα έξι δελτία του καναλιού είχαν τις εξής επιδόσεις:

** Παρασκευή 12 Μαΐου με Κατερίνα Παναγοπούλου: Στο σύνολο 11,8% και στο νεότερης ηλικίας κοινό 12,1%. Κατά σειρά 4ο (στο σύνολο) μετά από τα δελτία των Alpha, Star, Σκάι.

** Σάββατο 13 Μαΐου με Κατερίνα Παναγοπούλου: 11,2% και 10%. Ήταν 3ο μετά από τα δελτία του Σκάι και του Αντένα.

** Κυριακή 14 Μαΐου με Κατερίνα Παναγοπούλου: 12,8% και 11,7%. Ήταν 2ο μετά το δελτίο του Σκάι.

** Δευτέρα 15 Μαΐου με Ράνια Τζίμα: 14,6% και 13,6%. Πρώτο στη σειρά των κεντρικών δελτίων της ημέρας.

** Τρίτη 16 Μαΐου με Ράνια Τζίμα: 14,5% και 14,7%. Πάλι πρώτο.

** Τετάρτη 17 Μαΐου με Ράνια Τζίμα: 15,1% και 15,6%. Νέα πρωτιά και με διαφορά από το 2ο Star που είχε 12,3% στο σύνολο και 13,2% στις ηλικίες 18-54.

- από το Harddog