ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και το... «μεγάλο come back» της Ζωής


Ένα φαινόμενο πολιτικής «ανάστασης» της Ζωής Κωνσταντοπούλου εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ με τη βοήθεια πάντοτε πρόθυμων δημοσκόπων. Εκεί που κανένας δεν ασχολιόταν αιφνιδίως η Κωνσταντοπούλου έγινε best seller. 
Να οι δημοσκοπήσεις που την παρουσιάζουν με το ένα πόδι στη Βουλή, να οι σοβαροπρεπείς αρθρογράφοι στα συστημικά ΜΜΕ που ασχολούνται νυχθημερόν με το μεγάλο... come back της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Oπως σχολιάζει η στήλη των παραπολιτικών του ieidiseis, για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να κινείται σε δεκαδικά ποσοστά πέριξ της μίας μονάδας, αλλά τι να την κάνεις την αλήθεια όταν ένα ωραίο ψέμα σου κάνει τη δουλειά. Ο σκοπός είναι ολοφάνερος και μπορεί να διατυπωθεί επιγραφικά: «Ενισχύστε ό,τι μπορεί να κάνει έστω και μικρή ζημιά στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ».
Βέβαια η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την πλευρά της καταγγέλλει ότι «υπάρχει ένα μπλόκο από τα μέσα ενημέρωσης, που οδήγησε τον κόσμο να μην γνωρίζει ότι υπάρχει το κόμμα». Ολο αυτό το διάστημα κάνω τα πάντα για να μάθει ο κόσμος ότι υπάρχει η “Πλεύση Ελευθερίας”».