ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Mε τους εκδότες


Την διάθεσή του να στηρίξει την Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που του έθεσαν, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΕΙΗΕΑ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ, Νίκος Χατζηνικολάου, ο γραμματέας, Τάσος Μπούρας και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Δήμας, έθεσαν στον πρωθυπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος των εφημερίδων και ζήτησαν τη στήριξη της κυβέρνησης, για την επίλυσή τους. Παράλληλα τόνισαν ότι είναι ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας.
Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ανέθεσε στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, που ήταν παρών στη συνάντηση, να εξετάσει όλα τα παραπάνω ζητήματα με θετικό πνεύμα ενόψει της κατάθεσης και σχετικού νομοσχεδίου, σύντομα, στη Βουλή. Στη συνάντηση μετείχε, επίσης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.