ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Βαξεβάνης: «Την Κυριακή θα πάρει μια άλλη τροπή η υπόθεση των υποκλοπών»


«Tην Κυριακή θα πάρει άλλη τροπή το σκάνδαλο υποκλοπών καθώς θα χρειαστεί να απαντήσει σε ένα βασικό ερώτημα που του τίθεται μέρες, ο κ. Μητσοτάκης», ισχυρίστηκε ο εκδότης-δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στο Kontra channel και προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις την επόμενη Κυριακή στο Documento.
«Ό,τι κρατικός θεσμός υπάρχει, ήταν υπό παρακολούθηση. Το καθεστώς εκβίαζε ακόμη και με ροζ σκάνδαλα. Τα στοιχεία θα δίνονται στη δημοσιότητα για να βγάζει η κοινή γνώμη τα συμπεράσματά της» ανέφερε ο Κώστας Βαξεβάνης  μιλώντας στο Kontra channel .
«Τα στοιχεία υπάρχουν και θα προσκομιστούν όταν διασφαλιστεί η αξιοποίηση τους, αν δεν διασφαλιστεί η αξιοποίηση τους από την δικαιοσύνη, γιατί εκεί προσβλέπω, σέβομαι την δικαιοσύνη και θέλω να λειτουργήσει, τότε θα βρούμε έναν άλλο τρόπο για να την εξαναγκάσουμε, με την καλή έννοια, δηλαδή να την εκθέσουμε με έναν τρόπο για να παρέμβει» Την Κυριακή δεν θα έχουμε μόνο λίστα, θα πάρει μια άλλη τροπή η υπόθεση. Δηλαδή θα χρειαστεί να απαντήσει σε ένα βασικό ερώτημα που του τίθεται μέρες, ο κ. Μητσοτάκης» ισχυρίστηκε ο Βαξεβάνης συγκεκριμένα.