ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Κι επισήμως χωρίς πολιτική πολυφωνία στα κανάλια


Mε ψήφους 7 έναντι 2, το ΕΣΡ «αθώωσε» τον ΣΚΑΪ για τα ζητήματα πολιτικής πολυφωνίας που είχε καταγγείλει -συνολικά, όχι ειδικά για το κανάλι του Φαλήρου- ο Αλέξης Χαρίτσης και ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το συμβούλιο δεν πειράζει που ο ΣΚΑΪ, αλλά και τα υπόλοιπα κανάλια, δίνουν σαφώς πολύ λιγότερο χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ σε σύγκριση με τη Νέα Δημοκρατία και σε σχέση με τα εκλογικά τους ποσοστά. Αθώοι όλοι τους.
Και καλά ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα κόμματα όπως το ΜέΡΑ25 δεν είχαν ούτε ένα λεπτό στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Δεν είναι παράτυπο αυτό; Το σκεπτικό του ΕΣΡ εδώ τσακίζει κόκαλα: προφανώς οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ δεν είχαν ακούσει τις απόψεις του κόμματος και γι αυτό δεν τις μετέδωσαν. Δεν τις απέκρυψαν, απλώς δεν τις ήξεραν!
Η σημερινή απόφαση όπως σας είπαμε αφορά τον ΣΚΑΪ αλλά στην ουσία αποτελεί πρόκριμα και για τις ακροάσεις των υπολοίπων στην τηλεόραση. Μόλις ζήσαμε την κατάργηση της πολιτικής πολυφωνίας στην τηλεόραση με απόφαση της Αρχής εκείνης που θεωρητικά προστατεύει την πολιτική πολυφωνία!
- από το e-tetradio