ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Οι μιντιακές δυνάμεις μιας απροσδόκητης κόντρας


Το Βήμα και αυτής της Κυριακής επιτέθηκε στην κυβέρνηση, η μετωπική της οποίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει στην πολιτική και τη μιντιακή ιστορία ως μια από τις πλέον απροσδόκητες της δημοσιογραφικής ιστορίας. Η μετωπική κυβέρνησης με Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει στην πολιτική και τη μιντιακή ιστορία ως μια από τις πλέον απροσδόκητες της δημοσιογραφικής ιστορίας.
Μια αναμέτρηση με άγνωστη κατάληξη που μπορεί να παιχθεί από τα Μέσα Ενημέρωσης, πολλά από τα οποία βρίσκονται, έμμεσα ή άμεσα, στο πλευρό της κυβέρνησης. Αλλά η μιντιακή δύναμη, επίσης άμεση ή έμμεση, της άλλης πλευράς δεν είναι απλά μεγάλη, είναι πολυμορφική. Έχει από όλα: τηλεόραση, εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνο.
Φανερά, ως ιδιόκτητα Μέσα τού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι: Mega, Νέα, Βήμα, in.gr, tanea.gr, tovima.gr. Βάλτε και το One Tv που μεταβιβάστηκε μεν στον Διονύση Παναγιωτάκη, όπως αποκάλυψε το e-tetradio.gr, αλλά εξακολουθεί να εκπέμπει και να δουλεύει αποκλειστικά με υλικό του Mega, τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο.
Αλλά και στα ατύπως «Μαρινακικά» Μέσα, το μέτωπο είναι ευρύ. Διαθέτει εφημερίδες, σάιτ, και ραδιόφωνο. Είναι δηλαδή Μέσα που είτε πρόσκεινται απλώς είτε έχουν δεσμούς καλών σχέσεων με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Χώρια που πάρα πολλά άλλα Μέσα δεν θα έγραφαν και δεν θα έλεγαν κακή κουβέντα για εκείνον, ό,τι και να γίνει. Δεν θα βρίσκονταν ποτέ απέναντι.

- από το Harddog