ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Τώρα ο Άδωνις λέει ότι τον παρακολουθούσαν


Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί στο πλατό του ΣΚΑΪ, με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Χρήστο Σπίρτζη να έχουν σφοδρή κόντρα με αιχμή το σκάνδαλο των υποκλοπών, που σφίγγει τον κλοιό γύρω
από το Μαξίμου. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του υπουργού Ανάπτυξης στο θέμα των υποκλοπών, καθώς, στην προσπάθειά του να απαντήσει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εμφανώς εκνευρισμένος δήλωσε «εμένα παρακολουθούσαν».
Πρόκειται, ουσιαστικά, για την πρώτη φορά που ο κ. Γεωργιάδης παραδέχεται ότι ήταν θύμα παρακολουθήσεων, τη στιγμή που μέχρι τώρα επιχειρούσε πότε να διαψεύσει και να υποβαθμίσει το ζήτημα και πότε... άφηνε αιχμές περί φυλάκισης κατά του Κώστα Βαξεβάνη.
Μιλώντας προς τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε « εσάς παρακολουθούσαν; εμένα παρακολουθούσαν» με τον Χρήστο Σπίρτζη να του απαντά «ε πείτε το κύριε Γεωργιάδη ότι σας παρακολουθούσαν».
Βέβαια, ο υπουργός Ανάπτυξης αντιλήφθηκε την πατάτα του και επιχείρησε, εμμέσως, να ανασκευάσει λέγοντας στη συνέχεια «εσείς κάνατε καταγγελία στον εισαγγελέα και η λίστα που βγάλατε είχε κι εμένα μέσα. Γιατί βάλατε εμένα στη λίστα;». Ο Χρήστος Σπίρτζης του απάντησε: Εγώ έκανα μήνυση, εσείς τι κάνατε;
Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει «μου κάνει φοβερή εντύπωση - ειλικρινά σας το λέω - ότι ακόμη και σοβαροί άνθρωποι ασχολήθηκαν με αυτό το δημοσίευμα. Εγώ έχω πικρά πείρα των "αποκαλύψεων" του Documento. Κάποτε με έβγαλαν ψεύτη και αθωώθηκα και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι και ο Λοβέρδος με ομόφωνο βούλευμα για την υπόθεση Novartis με κάποιους ψευδομάρτυρες του τύπου "νομίζω, άκουσα ότι". Τώρα διαβάζω ότι δήθεν ο πρωθυπουργός μας παρακολουθούσε όλους, εμένα τον Χατζηδάκη, τη σύζυγό μου την Ευγενία, την Μαρίνα Πατούλη... Αυτά όλα είναι γελοιότητες!. Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να ακούει στο τηλέφωνο τι λέει η Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή η Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη) ή η Μαρίνα (σ.σ. Πατούλη)».
Απ' ότι φαίνεται, τώρα που το αφήγημα του Μαξίμου αλλάζει και η κυβέρνηση προσπαθεί με απεγνωσμένο τρόπο να μας πείσει ότι η ίδια ήταν υπό παρακολούθηση, τα στόματα των υπουργών και κορυφαίων συνεργατών του πρωθυπουργού ανοίγουν.