ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Eνοχλήθηκε σφόδρα ο περιφερειάρχης...


Τo viral βίντεο με τον Γιώργο Πατούλη να προσπαθεί να… τρουπώσει στην πρώτη σειρά στο Ράλλυ Ακρόπολης και τελικά να απομακρύνεται κακήν κακώς, έφερε μεγάλη τριβή στις σχέσεις..της Περιφέρειας με το κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς ο περιφερειάρχης ενοχλήθηκε σφόδρα. Συνεργάτες του μάλιστα έλεγαν πως δεν ήταν δική του πρόθεση να πάει εκεί, αλλά έγινε κατόπιν νεύματος από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Στο βίντεο, πάντως, φαίνεται το εξής: Ο Πατούλης ξεκινά μόνος του την πορεία για τη… δόξα και, πράγματι, σε ένα σημείο ο Αυγενάκης του κάνει νόημα «εδώ κάτσε».
Δεν είχε θέση
Η αλήθεια είναι πως ο περιφερειάρχης δεν είχε θέση εκεί, αφού το πρωτόκολλο προβλέπει ότι στην πρώτη αναμνηστική φωτογραφία του Ράλλυ εικονίζονται ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ο πρωθυπουργός και ο υφυπουργός Αθλητισμού, εξ ου και ορθώς έγινε η απομάκρυνση από τη διοργανώτρια αρχή.
Το δελτίο Τύπου
Η ενόχληση, πάντως, του Πατούλη φάνηκε από ένα… εκτενές δελτίου Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια, όπου ανέλυε τη συνεισφορά της στην πραγμάτωση του Ράλλυ. Μεταξύ άλλων, μιλάει για χρηματοδότηση 150.000 ευρώ, έργα οδοποιίας και διαγραμμίσεις που συνεισέφεραν στην πραγματοποίηση του event. Από την άλλη, ο Λευτέρης Αυγενάκης, αντιλαμβανόμενος τι συνέβη, τουίταρε θερμές ευχαριστίες για τη συνδρομή της Περιφέρειας, επιχειρώντας να πέσουν οι τόνοι.