ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Χατζηνικολάου: Πέρασα δύσκολο καλοκαίρι


Κλίμα ανανέωσης επικρατεί στο Real Group, καθώς ο ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει από το νέο, μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο, στούντιο. Αυτό, μαζί με τον ανασχεδιασμό του enikos.gr, κάνει να.. «πνέει αέρας ανανέωσης» όπως είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην πρώτη εκπομπή μετά από τη μακρά απουσία του από τηλεόραση και ραδιόφωνο, που είναι καθιερωμένη τα τελευταία καλοκαίρια. 
Προφανώς στον «αέρα ανανέωσης» μετέχουν και οι άνεμοι από τις αλλαγές στο νέο τηλεοπτικό στούντιο του Αντένα, που εγκαινιάστηκε μερικές ώρες μετά, το βράδι της Δευτέρας, και για το για το οποίο ο Χατζηνικολάου είπε την ώρα τού δελτίου αστειευόμενος, ότι για να το περπατήσει από τη μια άκρη στην άλλη χρειάζεται μισή ώρα!
Ο συνιδιοκτήτης του Real Group ανέφερε χθες το πρωί στο ραδιόφωνο ότι δεν πέρασε καλό καλοκαίρι. «Πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, είχα μια περιπέτεια» είπε, αλλά «ευτυχώς τώρα είμαι καλά και είμαστε πάλι μαζί».
- από το Harddog