ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Για μια χούφτα δολάρια


Ένα σκηνικό που θυμίζει ελληνικό... Φαρ Ουέστ ζήσαμε σήμερα κατά την επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλία. Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω συναντήθηκε -τυχαία, φυσικά-.. με έναν εγχώριο καου-μπόι (στα Φάρσαλα) και ο πρωθυπουργός, με το γνωστό αμίμητο στυλ του, έπιασε συζήτηση μαζί του. Τον κύριο αυτόν με το άλογο τον φωνάζουν Ντάλτον, με τον κ. Μητσοτάκη να τον ρωτάει ποιος Ντάλτον είναι από τους τέσσερις (της φωτογραφίας παρακάτω).
Ο 83χρονος κτηνοτρόφος δεν κατάλαβε τι του έλεγε ο κ. Μητσοτάκης, λίγο δύσκολο άλλωστε να γνωρίζει από Λούκι Λουκ, οπότε ο πρωθυπουργός το γύρισε στον ΦΠΑ των ζωοτροφών. Τα 300 γελάδια βέβαια βοσκούσαν στους απέραντους αγρούς...
«Είσαι ήρωας, είσαι ήρωας» τον εξυμνούσε ο αειθαλής καβαλάρης με τον κ. Μητσοτάκη να τον ρωτάει πώς λένε το άλογο και πόσο χρονών είναι, χαϊδεύοντάς το ταυτόχρονα στο κεφάλι. «Εδώ το αλογ... πόσο χρονών είναι, πως τη λένε αυτή, πως τον λένε, τι είναι αυτό;» οι απορίες του. Επικοινωνιακός θρίαμβος.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε και στόρι στο Instagram, ένα μέρος από τη συνομιλία που είχε με τον κτηνοτρόφο. «Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ντάλτον να του λέει «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ, θα μείνει στην ιστορία».
Ιστορικός ηγέτης.
Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν