ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Προχωρούν τα σχέδια Αλαφούζου


Tα σχέδια του Γιάννη Αλαφούζου για τη δημιουργία του αμιγώς ενημερωτικού ΣΚΑΪ 24 προχωρούν και το πρότζεκτ πλέον μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης, και μάλιστα εντός του 2021..Σύμφωνα με το media.gr ο γνωστός καναλάρχης είχε ξεκινήσει να «χτίζει» ένα ενημερωτικό κανάλι προ διετίας, ωστόσο η όλη διαδικασία σταμάτησε από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατόν να βρει συχνότητα για να φιλοξενηθεί το ΣΚΑΪ24.
Όπως φαίνεται, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με τον Αλαφούζο να προχωρά την ιδέα του καναλιού, το οποίο σε πρώτη φάση θα εκπέμψει διαδικτυακά, ενώ θα «ανέβει» και στις συνδρομητικές πλατφόρμες.
Με βάση τον σχεδιασμό, το ΣΚΑΪ24 θα είναι αμιγώς ενημερωτικό κανάλι, κάτι που ουσιαστικά ονειρευόταν στην πρώτη φάση και για τον ΣΚΑΪ ο ιδιοκτήτης του.
Τα ηνία του πρότζεκτ θα έχει ο ίδιος ο Αλαφούζος, ενώ σε νευραλγικές θέσεις θα βρεθούν πρόσωπα που εργάζονται ήδη στον όμιλο. Το υπό δημιουργία κανάλι, εκτός από τα στελέχη του ραδιοφώνου, αναμένεται να έχει πιο εκτεταμένη συνεργασία και με την εφημερίδα «Καθημερινή» του Θέμη Αλαφούζου.