ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο πιο αγνός φίλαθλος των τελευταίων δεκαετιών


Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ματζουράνη, τον θρυλικό Εθνικάρα, τον «πιο αγνό φίλαθλο των τελευταίων δεκαετιών» και την «πιο καθαρή φωνή των εξεδρών». Η ανακοίνωση:
"Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο θρυλικός «Εθνικάρας» των γηπέδων μας, δεν είναι πιά μαζί μας. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο από το πρωί της Κυριακής όντως είναι πιο φτωχό. Ο πιο αγνός φίλαθλος των τελευταίων δεκαετιών πέθανε σε ηλικία 87 ετών, μετά από μια μεγάλη περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, τον Ιούλιο.
Ήταν πιο καθαρή φωνή των εξεδρών που από ηλικίας 10 ετών ακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα, τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς, εξ ου και το «Εθνικάρας». Όμως ήταν πάντοτε κοντά και στην εθνική ομάδα, την οποία στήριζε και στις χαρές αλλά και στις λύπες. Η διοίκηση του ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον κορυφαίο φίλαθλο των ελληνικών γηπέδων και εκφράζει τη θλίψη της στην οικογένεια του Γιάννη Μαντζουράνη, τον οποίο είχαμε τιμήσει για το εκπληκτικό ήθος του.
Πάμε Εθνικάρα…"