ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν μας ξάφνιασε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης


"Σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε". Αυτά έγραφε τον περασμένο Ιούνιο για την..αποχώρησή του από τον Alpha ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης που εδώ και χρόνια καλύπτει το ιατρικό ρεπορτάζ.
Kαι πράγματι δεν μας ξάφνιασε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ούτε και η ανακοίνωση του Μega που μας γνωστοποιεί ότι ένας ακόμη δημοσιογράφος της «παλιάς φρουράς» του καναλιού εντάσσεται στο δυναμικό του:
«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, με μακρά πορεία στο ιατρικό ρεπορτάζ και πολλές τιμητικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, επιστρέφει στο MEGA για να εμπλουτίσει, με την εξειδικευμένη ματιά του, το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Με τεκμηριωμένη άποψη, αξιοπιστία και ψυχραιμία θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν, όχι μόνο την υγεία μας, αλλά και συνολικά το ευ ζην».