ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

To κρυφό ραντεβού του Πρετεντέρη με τον Τσίπρα


«Συνάντηση με τον έγκριτο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, πληροφορούμαι ότι είχε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, που το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να κλείσει διαφορά μέτωπα του παρελθόντος».
Τα παραπάνω γράφει μεταξύ άλλων η στήλη "Bigmouth" του σάιτ powergame.gr  και συμπληρώνει:
«Ο Τσίπρας με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση προφανώς αναγνώρισε την παρεμβατικότητα του αρθρογράφου των “Νέων” και σχολιαστή του κεντρικού δελτίου στο Mega. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι σχετικά δύσκολο να πληροφορηθεί κανείς το περιεχόμενο της κουβέντας των δυο ανδρών».
Επ΄αυτού σχολίασε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην ΕφΣυν: "Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση πραγματοποιήθηκε όντως, στην πλατεία Κουμουνδούρου και τη ζήτησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος και όχι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως άλλος θέλει να κλείσει μέτωπα και όχι ο Αλέξης Τσίπρας. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την «παρεμβατικότητα του αρθρογράφου των Νέων και σχολιαστή του κεντρικού δελτίου στο Mega»".