ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν πωλείται το κανάλι: Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με τους εργαζόμενους του OPEN


Τηλεδιάσκεψη για δύο ώρες με το ειδησεογραφικό τμήμα του Open και των σάιτ ethnos.gr και imerisia.gr είχε ο Ιβάν Σαββίδης όπου και ξεκαθάρισε ότι δεν πωλείται το κανάλι. Έβαλε τέλος στα..

όποια σενάρια ενώ χαρακτηριστική των προθέσεών του ήταν και η ατάκα για τον ΠΑΟΚ «δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή». Δεν παρέλειψε επίσης να μιλήσει και για τις φήμες που αφορούν την υγεία του, επειδή δεν εμφανίζεται συχνά δημόσια.
Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και του Open αρχικά ευχαρίστησε το προσωπικό του ενημερωτικού τομέα για την ποιοτική δουλειά του, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον τρόπο κάλυψης των μεγάλων πυρκαγιών και υπογράμμισε τη σημασία που είχε το γεγονός ότι δόθηκε ο λόγος στους απλούς πολίτες.
«Το Open επιβεβαίωσε ότι είναι ανοικτό κι ανεξάρτητο κανάλι, ο κόσμος μας ένιωσε δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. Ήταν μια μεγάλη στιγμή που επιβεβαίωσε τις αρχές και τις αξίες μας. Για αυτό και οι πολίτες επιβράβευσαν τις προσπάθειές μας».
Σε ερωτήσεις που του έγιναν ξεκαθάρισε δύο θέματα:
Πρώτον, το Open δεν πωλείται. «Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ», είπε.
Δεύτερον, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Τα σενάρια, όπως τονίστηκε, κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους», είπε χαμογελώντας.
Για τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι είναι η ψυχή του και δεν θα την πουλήσει ποτέ. «Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή».
Εξήγησε, πάντως, τον λόγο για τον οποίο δεν έχει δημόσιες εμφανίσεις την περίοδο της πανδημίας. «Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα».
Το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται και άλλες επικοινωνίες του κ. Σαββίδη με τους εργαζόμενους του σταθμού.