ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Γιατί απομάκρυναν τον Πατούλη από τη φωτογράφιση στο Ράλι Ακρόπολις (video)


Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει έναν από τους διοργανωτές του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις από την FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) να απομακρύνει τον περιφερειάρχη.. Αττικής Γιώργο Πατούλη που κατάφερε να μπει στο πλάνο της πρώτης επίσημης φωτογραφίας για την έναρξη του ράλι.
Ο περιφερειάρχης πέρασε ανάμεσα από τους οδηγούς αγώνων και βρέθηκε στην πρώτη τριάδα καθήμενος εξ ευωνύμων του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Το πρωτόκολλο της FIA που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης προβλέπει ότι στην πρώτη αναμνηστική φωτογραφία κάθονται ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ζαν Τοντ (θρύλος στο motorsport, παλαιός συνοδηγός αγώνων, αγωνίστηκε σε παλαιά Ράλλι Ακρόπολις, επικεφαλής της ομάδας της Ferrari με τον Μίκαελ Σουμάχερ από το 1996 μέχρι το 2006), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Πίσω από την τριάδα των επισήμων βρέθηκαν όλοι οδηγοί των αγωνιστικών αυτοκινήτων που διαγωνίζονται, στο πλαίσιο της επίσημης φωτογραφίας για την έναρξη του Ράλλι που ξεκίνησε χθες με μια σούπερ ειδική γύρω από το Σύνταγμα και τη Βουλή.
Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης δεν προβλεπόταν στο πλάνο και παρά την προσπάθειά του να πλασαριστεί στην τριάδα των πρώτων έγινε αντιληπτός από συνεργάτη του Γάλλου προέδρου της FIA Ζαν Τοντ, ο οποίος έσπευσε να απομακρύνει τον περιφερειάρχη.