ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ρεκόρ Ζαγοράκη: Παραιτήθηκε από την ΕΠΟ μετά από μόλις 165 ημέρες


Μία απρόσμενη εξέλιξη προέκυψε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς ο επικεφαλής της, Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να δηλώσει την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου..Το πρωί ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήγε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί και ενημέρωσε τους συμβούλους της ΕΠΟ για την απόφασή του να παραιτηθεί. Στη συνέχεια είχε προγραμματισμένο ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερώσει για την απόφασή του και τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του Euro 2004, φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του στην Ομοσπονδία, λόγω του «εχθρικού κλίματος» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του newsbreak, ο -τέως, πλέον- πρόεδρος της ΕΠΟ δεν πρόκειται να παραμείνει στην Αθήνα, ούτε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση του, μέσω γραπτής δήλωσης.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος έμεινε στο συγκεκριμένο πόστο μόλις 165 μέρες (από τις 27 Μαρτίου 2021), μετά την απόφαση της κυβέρνησης να τον επιλέξει ως πρόσωπο κοινής αποδοχής, πήρε την συγκεκριμένη απόφαση για λόγους αρχής και ηθικής και δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση του Άρη και της αφαίρεσης των έξι βαθμών. 
Κατά τους πέντε μήνες που βρίσκεται στην προεδρία, όμως, αντιλήφθηκε πως δεν μπορεί να διοικήσει, έτσι, τουλάχιστον, όπως τα είχε εκείνος στο μυαλό του και βάσει των όσων είχαν δεσμευτεί απέναντι του οι «Big4».