ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ραγκούσης: Ο 23χρονος γιος μου ταλαιπωρείται ακόμη 1,5 μήνα μετά την περιπέτεια με την Covid


Την προσωπική του εμπειρία, με αφορμή τη νόσηση από κορωνοϊό του 23χρονου γιου, κατέθεσε ο Γιάννης Ραγκούσης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημασία του εμβολιασμού.
«Εχω τρία παιδιά. Ο μεγάλος μου γιος δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο και νόσησε. Τα δύο μικρότερα παιδιά μου, οι κόρες μου, έκαναν το εμβόλιο» εξήγησε μιλώντας στον ΑΝΤ1. Με αφορμή τις δηλώσεις πολύτεκνης μητέρας νωρίτερα στο ίδιο κανάλι, που υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να κάνει εμβόλια στα παιδιά της και προτιμά να νοσήσουν, ο Γ. Ραγκούσης σημείωσε ότι αν και τα συμπτώματα που είχε ο γιος του κατά τη διάρκεια της νόσησης δεν ήταν πολύ σοβαρά, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από συμπτώματα μετά την Covid-19.
«Έχει ακόμη δυσκολίες 1,5 μήνα μετά που νόσησε σχετικές με το λαχάνιασμα, τη φυσική του κατάσταση, με προβλήματα του αναπνευστικού» ανέφερε.
«Έχοντας την εμπειρία και των δύο παιδιών που εμβολιάστηκαν και του ενός που νόσησε, θέλω να πω ότι η νόσηση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Δεν πρέπει κανείς να παίζει με την υγεία των παιδιών διότι δεν είναι μόνο πώς θα περάσει το παιδί τη νόσο τις 3 ημέρες που μπορεί να κάνει πυρετό λίγο ή πολύ. Είναι και τι αφήνει μετά ο κορωνοϊός» τόνισε ο κ. Ραγκούσης, συμπληρώνοντας ότι με την προσωπική του εμπειρία επαληθεύει αυτό που λένε παγκοσμίως οι επιστήμονες. 
«100 φορές το εμβόλιο και οι πολύ μικρές παρενέργειες που μπορεί να παρουσιαστούν κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό, παρά οι παρενέργειες και η ίδια η νόσος του κορωνοϊού που μπορεί να φέρει ακόμη και σε νέους ανθρώπους εντελώς απροσδόκητα αποτελέσματα» υπογράμμισε.