ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Eχθροί και φίλοι


Σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο με τη Νίκη Λυμπεράκη για το πολιτικό talk show που φήμες την θέλουν να παρουσιάζει στην ΕΡΤ σε εβδομαδιαία βάση, αφού το concept, εκτός απροόπτου, ..
θα κλειδώσει τις επόμενες εβδομάδες. Το θέμα είναι, όπως ισχυρίζεται το media.gr ότι ορισμένα στελέχη της διοίκησης δεν ενθουσιάζονται με την ιδέα, όπως ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Φώτης Καφαράκης, ο οποίος θεωρεί ότι η δημοσιογράφος έχει δεδομένες πολιτικές και δημοσιογραφικές αναφορές, που πιθανόν να δημιουργήσουν ζητήματα στο μέλλον.
Ανάμεικτες είναι και οι απόψεις που επικρατούν στο Μέγαρο Μαξίμου για την περίπτωση της Νίκης Λυμπεράκη, αφού - σύμφωνα με το  media.gr -  στους κόλπους του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος διαθέτει τόσο φανατικούς υποστηρικτές όσο και επικριτές. Οι δεύτεροι, όπως λέει το σάιτ, δεν λησμονούν τη γραμμή του προηγούμενου εργοδότη της στο Open, Iβάν Σαββίδη, έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πάντως άλλες πληροφορίες θέλουν τη Νίκη Λυμπεράκη να συζητάει με το κανάλι του Βαγγέλη μαρινάκη και κάποιοι δεν αποκλείουν να κατηφορίσει προς Συγγρού πλευρά...