ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Σύντομα στα περίπτερα


Βγαίνει σύντομα στα περίπτερα η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα που έχει ήδη προαναγγελθεί. Το φύλλο έχει ήδη στελεχωθεί και ήδη έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά ώστε το φύλλο να κυκλοφορήσει ..

έγκαιρα για να προλάβει τις εξελίξεις και τις εσωκομματικές διαδικασίες σχετικά με την εκλογή νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.
****
Της νέας εκδοτικής προσπάθειας ηγείται ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης που προχωράει με τη βασική ομάδα των συνεργατών του εκ των οποίων οι περισσότεροι προέρχονται από το κανάλι.
****
Τη διεύθυνση της νέας εφημερίδας του Δ. Παναγιωτάκη, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, θα αναλάβουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, ο οποίος εργάζεται και στο κανάλι και έχει δική του εκπομπή, καθώς και  ο Χρήστος Μπάρλας.
****
Mε επίσημη ανακοίνωσή του ο Ομιλος Εστία Επενδυτική ΜΜΕ ΑΕ γνωστοποιεί ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, εταιρεία του Ομίλου ανέλαβε την εκμετάλλευση εκτυπωτικών εγκαταστάσεων στο Κορωπί (πρώην τυπογραφείο «Ναυτεμπορικής»). 
****
Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ήδη εκτυπώνονται οι εφημερίδες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ESPRESSO.  Στόχος, όπως αναφέρεται, είναι η επίτευξη παραγωγικής αυτονομίας των εφημερίδων του Ομίλου ενώ την διεύθυνση του εργοστασίου ανέλαβε ο κ. Γιώργος Φιλιππάκης.
**** 
Επιτελική θέση στην ΕΡΤ, στο κοµµάτι της ενηµέρωσης και των ενηµερωτικών εκποµπών, πρόκειται σύμφωνα με το media.gr, πρόκειται να αναλάβει η δημοσιογράφος Λία Παρασκευά.