ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Σρόιτερ και Χατζής θέλουν τη Στεφανίδου

Γιατί αρνήθηκε να πάει στην Ελεονώρα Μελέτη


Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Alpha, με τα «Μεσάνυχτα» από τις αρχές του νέου έτους. Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα, ενώ η εκπομπή θα μεταδίδεται και φέτος δύο φορές την εβδομάδα, χωρίς ακόμα να έχουν «κλειδώσει» οι ημέρες προβολής..«Η Ελεονώρα Μελέτη στα πρόσωπα που προσέγγισε για συνέντευξη είναι και η Τατιάνα Στεφανίδου. Κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι η διάδοχός της στην πρωινή ζώνη του Alpha. Οι πληροφορίες μας, όμως, λένε ότι δεν θα γίνει τελικά αυτή η συνέντευξη και ο λόγος είναι ότι έχουν προτεραιότητα κάποιοι άλλοι παρουσιαστές μέσα από το σταθμό.
Εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη έχουν ζητήσει συνέντευξη από την Τατιάνα Στεφανίδου και οι άλλοι δύο παρουσιαστές της late night ζώνης του Alpha, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Τάκης Χατζής, με τους οποίους συναντιούνται καθημερινά και κάποιες φορές τρώνε τα μεσημέρια μαζί στο κτίριο της Κηφισιάς, όπου στεγάζονται οι ενημερωτικές εκπομπές τους. Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου, λοιπόν, αποφασίσει να δώσει συνέντευξη, θα δώσει σ' έναν από τους δύο που υπάγονται στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού. Μετά το τέλος του «Ώρα για Μελέτη», η Ελεονώρα υπάγεται πλέον στην ψυχαγωγία» ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα».
- πηγή: ethnos.gr