ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Το πρωτοσέλιδο του Δημήτρη Νίκα


Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε την «Καθημερινή» που η κυριακάτικη έκδοσή της κυκλοφόρησε σήμερα με μια διαφορετική πρώτη σελίδα, πάνω σε μια ιδέα του Δημήτρη Νίκα.
"Τους χρωστάμε τη ζωή μας / Ένα «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που μας κράτησαν -και μας κρατούν- όρθιους" γράφει ο τίτλος της «Καθημερινής» που πλαισιώνεται από φωτογραφίες γιατρών, νοσηλευτών και εργαζόμενων στην πρώτη.. γραμμή των νοσοκομείων στη μάχη κατά του covid.
Το κείμενο που συνοδεύει τον πρωτοσέλιδο τίτλο και τις φωτογραφίες αναφέρει:
Οι σελίδες του ημερολογίου τους είναι γεμάτες με ιστορίες μαχών στην πρώτη γραμμή του ΕΣΥ, με κοινή αποστολή να σώζουν ζωές.
Γιατροί και νοσηλευτές υπερέβησαν τα όρια ανθρώπινης αντοχής ταγμένοι σε καθήκον ιερό, με ξενύχτια αμέτρητα, αρκετοί ασθένησαν, μπήκαν σε καραντίνα, επέστρεψαν υγιείς με αυταπάρνηση στο προσκεφάλι πασχόντων.Δεν ξεχνάμε τους επίσης ηρωικούς τραπεζοκόμους και τις καθαρίστριες.
Σε κάθε προσωπική κατάθεση, όπως ξεδιπλώνεται στο αφιέρωμα της «Κ», εμείς απαντάμε με την από καρδιάς πιο πλούσια λέξη: «Ευχαριστούμε».