ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Η Ώρα του Εμβολιασμού - Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ1

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, στις 13:00, με μια έκτακτη δίωρη ενημερωτική εκπομπή, η ΕΡΤ1 μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από την πρώτη ημέρα υλοποίησης του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού στη χώρα μας.
Η Ντένια Σαρακίνη από το στούντιο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, μαζί με το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της δημόσιας τηλεόρασης μεταφέρουν.. την εικόνα και όλες τις ειδήσεις από τα πέντε νοσοκομεία («Ευαγγελισμός», «Αττικό», «Σωτηρία», «Θριάσιο», «Ασκληπιείο Βούλας») όπου ξεκινούν οι εμβολιασμοί.
Κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής, αλλά και των δελτίων ειδήσεων στις 12:00 και στις 15:00, η ΕΡΤ1 θα ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου εξελίσσεται παράλληλα το σχέδιο εμβολιασμού του πληθυσμού. Ταυτόχρονα, γιατροί και ειδικοί επιστήμονες θα ενημερώνουν για τη σημασία του εμβολιασμού στη «μάχη» κατά της πανδημίας.
Η ΕΡΤ1 στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο στην Ώρα του Εμβολιασμού.