ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Έκαναν ρεβεγιόν στο Mega


Ρεβεγιόν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο ΜΕGA έκαναν οι τηλεθεατές την παραμονή των Χριστουγέννων. Η εκπομπή «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΣΤΟ MEGA» κυριάρχησε του ανταγωνισμού σε όλα τα κοινά σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση, χθες Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου. 
****
Συγκεκριμένα, η εκπομπή.. «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΣΤΟ MEGA» σημείωσε σαρωτική πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 26,3% (ΣΚΑΙ:11,3%, ALPHA:10,5%, ΑΝΤ1:7,5%, STAR:7,5%), όσο και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 22,4% % (ΣΚΑΙ:16,8%, ALPHA:9,4%, ΑΝΤ1:7,4%, STAR:7,0%).
****
Το ριάλιτι SURVIVOR επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και ξεκινάει την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό να μας συστήνει τους παίκτες και να μας βάζει στο… κλίμα του Άγιου Δομίνικου. Το SURVIVOR δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15. Ο,τι πρέπει για καραντινιασμένους τηλεθεατές...
****
Η United Group, ο μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνιών και Μέσων Ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και μητρική εταιρεία της Forthnet, ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέληξε σε συμφωνία εξαγοράς της μεγαλύτερης πολυ-πλατφορμικής εταιρείας Μέσων Ενημέρωσης της Βουλγαρίας, της Nova Broadcasting Group, από την Advance Media Group.