ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

To αφεντικό της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1

Μια μεγάλη αποκλειστικότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, απόψε Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00, κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού στην Ελλάδα.
Ο Άλμπερτ Μπουρλά, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, της εταιρείας που πήρε πρώτη την άδεια να θέσει σε κυκλοφορία το εμβόλιο κατά του Covid-19, μιλά.. αποκλειστικά στην ΕΡΤ1 και στην Αντριάνα Παρασκευοπούλου.
Στην πρώτη του συνέντευξη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και σε απευθείας σύνδεση με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στις ΗΠΑ, ο Άλμπερτ Μπουρλά παρουσιάζει στην ΕΡΤ1 τον σχεδιασμό, το χρονοδιάγραμμα και κρίσιμες λεπτομέρειες για τη διάθεση των εμβολίων.
Ο επικεφαλής της Pfizer αποκαλύπτει τον συνολικό αριθμό των εμβολίων που θα έρθουν στην Ελλάδα, αλλά και το πλάνο ασφαλείας που θα διέπει τη μεταφορά τους στη χώρα μας. Επίσης, μιλά για τις δυσκολίες στην παρασκευή του εμβολίου, αλλά και για τους λόγους που οδήγησαν τόσο άμεσα στο μεγάλο αυτό επιστημονικό επίτευγμα, το οποίο δίνει ελπίδα για την αναχαίτιση της πανδημίας σε παγκόσμια κλίμακα.