ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

O «τίγρης» που έγινε γατάκι...

Mε τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη ασχολείται για άλλη μια φορά ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, με δύο σημειώματα στην στήλη του «Πολιτικός Καφές». Το ένα έχει να κάνει με τον ΟΠΑΠ του οποίου μέτοχος είναι ο Μελισσανίδης και το άλλο με νέες αποκαλύψεις περί απειλών του επιχειρηματία σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους συστημικής τράπεζας. Μάλιστα ο Κουρτάκης αφήνει και αιχμές κατά του Γιάννη Φιλιππάκη που όπως λέει συνέχισε την επίθεση, κατά του συγκεκριμένου τραπεζίτη, μέσα από τις σελίδες της κυριακάτικης «Δημοκρατίας» -υποτίθεται ότι ο Μελισσανίδης έχει μπει στην «Δημοκρατικός Τύπος» του Γ. Φιλιππάκη...
Ακολουθούν και τα δύο κείμενα του Γιάννη Κουρτάκη περί «τριτοκοσμικού ΟΠΑΠ» και περί «νέων απειλών Μελισσανίδη»:..
*** «Ο Μεξικάνος του ΟΠΑΠ, το γατάκι της Νίκαιας και το μονοπώλιο...
Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον ΟΠΑΠ δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο ούτε στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Οι Τσέχοι έχουν... χάσει για τα καλά την μπάλα. Αλλιώς τα λογάριαζαν κι αλλιώς τους έρχεται ο λογαριασμός. Εσχάτως βλέπουν να τίθεται εν αμφιβόλω ακόμη και το μονοπώλιο. Επ’ αυτού έρχονται άσχημα μαντάτα από την Ευρώπη. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι στην περίπτωση που καταργηθεί το μονοπώλιο, έχουν μια ρήτρα που τους δίνει την δυνατότητα της αποζημίωσης.
Αυτό είναι το ένα θέμα που «καίει» τους Τσέχους, οι οποίοι σύντομα θα αντιμετωπίσουν και άλλα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με κάτι ύποπτες συναλλαγές. Το άλλο μεγάλο ζήτημα που έχει ανακύψει και ρεζιλεύει τους ιδιοκτήτες της Emma Delta συνδέεται με τη δράση ενός τύπου από το Μεξικό. Του Jose Garza. Οπως μαθαίνω από την πιάτσα, ο Garza κινείται κυρίως παρασκηνιακά και πολλές φορές λέει άλλα απ’ αυτά που ισχυρίζεται ο επίσημος ΟΠΑΠ. Το χειρότερο όλων που εκθέτει τους Τσέχους; Ο Μεξικάνος διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Μελισσανίδη, σε τέτοιο βαθμό που έχει γίνει τακτικός επισκέπτης ακόμη και στο κότερο του "Τίγρη"».
***«Ο Μελισσανίδης που συνεχίζει να επιδίδεται στο σπορ των απειλών, προ ημερών τηλεφώνησε σε υψηλόβαθμο στέλεχος συστημικής τράπεζας. Αφού του είπε αυτά που λέει σε όλους, το γατάκι της Νίκαιας έκλεισε το τηλέφωνο. Οπως αποδείχτηκε μετά από μέρες, αυτό ήταν το πρώτο επεισόδιο της κωμωδίας που επαναλαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ο κυρ-Μήτσος. Το δεύτερο επεισόδιο «προβλήθηκε» μέσα από τις σελίδες της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» του Φιλιππάκη, η οποία εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον τραπεζίτη. Προφανώς ήταν τυχαίο.»