ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τελικά είναι τα κέρινα ομοιώματα των Ομπάμα;

Πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν στις ΗΠΑ και συμμετείχαν  την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Επίσης πολλοί ήταν αυτοί που φωτογραφήθηκαν με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα. Ανάμεσά τους ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος με τη σύζυγό του Λίλα Μπακατσέλου, καθώς και ο Κύπριος πρόεδρος Αναστασιάδης με τη σύζυγό του.
Βλέποντας όμως κάποιος τις φωτογραφίες θα παρατηρήσει ότι το ζεύγος Ομπάμα έχει ακριβώς την ίδια στάση, στο ίδιο ακριβώς σημείο και τα χαμόγελα και οι πόζες του είναι ολόιδιες, χωρίς καμία διαφορά! Ετσι εύκολα μπορεί κάποιος να παρασυρθεί και να συμπεραίνει πως πρόκειται για κέρινα ομοιώματα του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ που δίπλα τους φωτογραφίζονται διάφοροι τουρίστες!
Το πιο πιθανό βέβαια είναι το ζεύγος Ομπάμα να έχει εκπαιδευτεί να παραμένει και να υπομένει ακίνητο τις φωτογραφίσεις με τους διάφορους που προσκλήθηκαν στη  Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.