ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο Χατζηνικολάου ξέρει να επιλέγει στελέχη»

Στον όμιλο Χατζηνικολάου κατέφυγε ο Γιάννης Τριάντης

Εδώ κι αρκετό καιρό η προτελευταία σελίδα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία βγαίνει χωρίς την «σφραγίδα» του Γιάννη Τριάντη. Ο δημοσιογράφος είδε κι αποείδε -απλήρωτος κι αυτός όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι- κι άρχισε να ψάχνεται («όσο στήριξα, στήριξα»...) Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς αν και κομμάτι δύσκολο, κάτι βρέθηκε.
Κι αυτό ήταν στο Real group, του Νίκου Χατζηνικολάου, που εκτός των άλλων προχωράει στη έκδοση  νέου πολιτικοοικονομικού φύλλου. Ετσι αποχαιρέτησε όπως-όπως τους Οικονομόπουλο και Τεγοπούλου, έκλεισε πίσω του την πόρτα της Μίνωος και κατέφυγε στον όμιλο Χατζηνικολάου.
Ο Γιάννης Τριάντης  συμφώνησε με τον εκδότη προκειμένου να αναλάβει επικεφαλής.. του πολιτικού τμήματος της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας που βγαίνει σύντομα στα περίπτερα.
Οπως ειπώθηκε ο Τριάντης αποτελεί ακόμη μια καλή επιλογή του Χατζηνικολάου για τη στελέχωση των μέσων των οποίων κατέχει και προΐσταται... «Ο Χατζηνικολάου ξέρει να επιλέγει στελέχη» ήταν η χαρακτηριστική φράση έμπειρου μιντιάνθρωπου. Βέβαια αυτό τώρα μένει να αποδειχτεί...