ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Μικροκομματικές νοοτροπίες

«Δυστυχώς, στην πράξη οι στρεβλώσεις αποδείχτηκαν ακόμη πιο βαθιές και μη αναστρέψιμες απ' όσο θεωρητικά ανέμενε κανείς, κυρίως γιατί συνοδεύονται από νοοτροπίες ξεπερασμένες, που, υποτίθεται, θα έπρεπε να είχαν εγκαταλειφθεί. Και δεν αναφέρομαι εδώ μόνον στο προσωπικό της ΝΕΡΙΤ. Στην πραγματικότητα, μάλιστα, κυρίως αναφέρομαι σε απαράδεκτες ηθικά και μικροκομματικές νοοτροπίες που συμπορεύονται εντός και εκτός του Ραδιομεγάρου».
 Ποιος τα λέει τα ανωτέρω; Κάνας Σκουρλέτης μήπως, έτοιμος να ξεθεμελιώσει τη Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ Τηλεόραση; Κάνας άσπονδος εχθρός της Σοφίας Βούλτεψη, από αυτούς τους κακοήθεις που διαδίδουν ότι είναι όλη την ώρα με το τηλέφωνο στο χέρι; Κάνας άσχετος με την τηλεοπτική πραγματικότητα, που δεν έχει ιδέα από όλα όσα διαδραματίζονται εμπρός και πίσω..
από τις κουίντες της Αγίας Παρασκευής;
Να σας λύσω τις απορίες. Τα γράφει ο Ροδόλφος Μορώνης, μέχρι πρότινος αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος καθώς και υπεύθυνος προγράμματος της ΝΕΡΙΤ. Είναι ένα απόσπασμα από την επίσημη επιστολή παραιτήσεώς του, που απηύθυνε προς τον πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ Θόδωρο Φορτσάκη. Αν θυμάστε καλά, τόσο ο κ. Μορώνης όσο και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Μακρυδημήτρης παραιτήθηκαν έπειτα από βροχή κυβερνητικών παρεμβάσεων για την τηλεοπτική κάλυψη των δραστηριοτήτων Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

-διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου του Χρήστου Ξανθάκη στην Ελευθεροτυπία