ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς μια οικογενειακή υπόθεση γίνεται σόου για τη μικρή οθόνη

Η τηλεοπτική κακογουστιά και υπερβολή των 80's και των 90's καλά κρατεί. Το επιβεβαίωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή προβάλλοντας στην πρωινή εκπομπή της, «Happy day στον Alpha» εκτενές ρεπορτάζ από τα βαφτίσια των δύο παιδιών της. Χωρισμένη στα δύο η οθόνη: στο αριστερό παράθυρο η Σταματίνα παρουσιάστρια παρακολουθούσε με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης τη Σταματίνα μαμά που από το δεξί παράθυρο μάς μιλούσε για τη χαρά και τη συγκίνησή της.
Για άλλη μια φορά μία οικογενειακή υπόθεση έγινε τηλεοπτικό σόου. Με τη ρεπόρτερ που είχε αναλάβει την κάλυψη του γεγονότος να μας αποκαλύπτει ποιος μόδιστρος έντυσε τη Σταματίνα, από τι υλικό ήταν κατασκευασμένα τα στεφανάκια των παιδιών της, τι περιείχαν οι μπομπονιέρες αλλά και να βγάζει στον αέρα τον..
σύζυγο της ευτυχούς μητέρας - παρουσιάστριας, το δικηγόρο Θέμη Σοφό, να μας μιλήσει για «την εν Χριστώ Οικογένεια και την εν Χριστώ Κοινωνία» στις οποίες εισήλθαν οι κόρες του δια της βαπτίσεώς τους.
Για την ταυτόχρονη είσοδό τους στην «εν media κοινωνία» που με ευκολία μπορεί να ευτελίσει τα πάντα μιλούσαν τα δεκάδες πλάνα από την άφιξη των καλεσμένων και οι ευχές που καλούνταν να δώσουν πάντα μπροστά στην κάμερα. (Μην μπορώντας να αντέξω τόσο ευτυχία άλλαξα κανάλι και έπεσα στην «ενημερωτική» εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Με το καλημέρα», στο «Ε». Εκεί προβαλλόταν ρεπορτάζ για τη βάφτιση της κόρης του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη).

Κοσμάς Βίδος / Το Βήμα