ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ποντάρισμα: με το μαχαίρι στα... δόντια

Το «Ποντάρισμα», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.
Παραδοσιακές κόντρες περιλαμβάνει η τρέχουσα αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στα... όπλα το Λίβερπουλ για το τοπικό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Εβερτον, στο «Ανφιλντ». Περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν, αφού αμφότερες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα που τους έχουν αφήσει στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Επίσης, στο πόδι βρίσκεται το Βόρειο Λονδίνο για την αναμέτρηση Αρσεναλ–Τότεναμ. Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν ηττηθεί ακόμα στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν την παράδοση με το μέρος τους, αφού μετρούν 5 σερί νίκες φιλοξενώντας την Τότεναμ.
Ντέρμπι μίσους και στην Μπουντεσλίγκα όπου οι άσπονδες γειτόνισσες Σάλκε και Ντόρτμουντ.. 
μονομαχούν, στο «Φέλτινς Αρένα», για την κυριαρχία στην Κοιλάδα του ποταμού Ρουρ. Πολλά είναι όσα χωρίζουν τις δύο ομάδες με αντιπαλότητα που κρατάει δεκαετίες μεταξύ δύο περιοχών.
Η δράση βέβαια δεν σταματά εδώ. Στην Ιταλία, χωρισμένη στα δύο είναι η Γένοβα με την Τζένοα να φιλοξενεί... τυπικά (κοινή έδρα) την Σαμπντόρια. Το μίσος είναι άσβεστο μεταξύ των δύο συλλόγων. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των πανηγυρισμών 100.000 οπαδών της Τζένοα στο κέντρο της πόλης, για τον υποβιβασμό της Σαμπντόρια, το 2011.
Στη Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός, λίγο πριν την αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλμε, δοκιμάζεται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, με τον Σα Πίντο (πρώην ΟΦΗ) να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων.
Διαβάστε στις στήλες:
- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα
- «Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
- «Ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ» που εξηγεί πως παίζονται σε ζητούμενα τα δελτία με μεγάλες αποδόσεις
- «Οι λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει... ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.