ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεπουλάνε την παραλία της Γλυφάδας

Η δημοτική κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και ο επί κεφαλής της Τάσος Ταστάνης, καταγγέλλουν στο Γλυφαδιώτικο λαό τις δύο νέες απαράδεκτες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού της μνημονιακής συγκυβέρνησης των Σαμαρά – Βενιζέλου (ΚΥΑ 143/11-9-2014 και 148/12-9-2014), με τις οποίες παραχωρούνται στην «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.» 20 σημαντικά φιλέτα δημόσιας περιουσίας του παραλιακού μετώπου από το Φαληρικό Δέλτα ως τη Σαρωνίδα. Δείχνει έτσι για άλλη μια φορά το ανάλγητο πρόσωπό της και προωθεί με ταχύτατες διαδικασίες το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και μεγάλου τμήματος της παραλίας της πόλης μας.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα και δηλώσεις του προέδρου της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.» η εταιρεία (στο Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας έχει διορισθεί ως μέλος και το..
αγαπημένο παιδί της συγκυβέρνησης ο πρώην δήμαρχος κ. Κόκκορης), είναι έτοιμη ως την άνοιξη να προχωρήσει στην προκήρυξη διεθνούς πολεοδομικού διαγωνισμού για την «αξιοποίηση» της «Αθηναϊκής Ριβιέρας» δηλαδή να ξεπουλήσει το καλύτερο τμήμα της παραλίας του Σαρωνικού.
 - διαβάστε περισσότερα στο μπλογκ agitatoras