ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Στα περίπτερα την Τετάρτη το ανεξάρτητο περιοδικό UNFOLLOW


Μια προσπάθεια στο χώρο του περιοδικού Τύπου που αξίζει να αναφερθεί: την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 κυκλοφορεί στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα (θα διανέμεται από το πρακτορείο Ευρώπη) το μηνιαίο περιοδικό UNFOLLOW με 128 σελίδες.
Πρόκειται για ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό έντυπο που γεννιέται από το περιβάλλον της κρίσης και περιλαμβάνει ρεπορτάζ, σχολιασμό και ανάλυση, λογοτεχνία και πολιτιστική κριτική. Το UNFOLLOW, που θα πωλείται προς 5 ευρώ, δεν έχει «εξωτερικό» χρηματοδότη ή επενδυτή – είτε φανερό είτε σκιώδη. Τα έξοδα για την εκτύπωση και τη διανομή θα τα καταβάλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι-δημοσιογράφοι και για τη βιωσιμότητα του εντύπου θα βασιστούν μόνο στις πωλήσεις και στην όποια διαφήμιση έλθει.
Το περιοδικό UNFOLLOW θα διευθύνεται από τους συντάκτες του.
Την συντακτική ομάδα αποτελούν οι:..
Ηρακλής Αδύρης, Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, Κώστας Βαξεβάνης, Λεωνίδας Βατικιώτης, Μαρία Βελβιτσάνου, Έφη Γιαννοπούλου, Κώστας Εφήμερος, Αχιλλέας Ζαβαλλής, Αυγουστίνος Ζενάκος, M. Hulot, Κατερίνα Κιτίδη, Πάρης Μήτσου, Στεφανία Μιζάρα, Νικόλας Μπαρδάκης, Old Boy, Πιτσιρίκος, Σπύρος V.J., Θεόφιλος Τραμπούλης, Γιώργος Τσιάρας, Μιλτιάδης Φίνος, Παναγιώτης Φραντζής, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, Πάνος Χαρίτος, Άρης Χατζηστεφάνου, Νέλλη Ψαρρού.
Σχεδιασμός: Χρήστος Λιάλιος
Συντονιστές: Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, Έφη Γιαννοπούλου, Αυγουστίνος Ζενάκος, Πιτσιρίκος, Θεόφιλος Τραμπούλης, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
Επιμέλεια φωτογραφιών: Αχιλλέας Ζαβαλλής
Ατελιέ: Μαρία Βελβιτσάνου
Διόρθωση: Λιάνα Καρπούζη

Υ.Γ. Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στις 12.00 , στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του UNFOLLOW.