ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αποχωρήσεις στελεχών από την Ελευθεροτυπία

Δεν έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα στην Ελευθεροτυπία, τώρα άρχισαν και οι αποχωρήσεις καταξιωμένων στελεχών από την εφημερίδα. Όπως έγραψε το Ποντίκι δύο από τους παλαιότερους εργαζόμενους και αρθρογράφους στην εφημερίδα φεύγουν τις επόμενες ημέρες. Ο Γιάννης Παντελάκης, εκ των αρχισυντακτών της Ελευθεροτυπίας και ο Γιώργος Καρελιάς, συντονιστής του πολιτικού ρεπορτάζ βρίσκονται υπ΄ατμόν. Από ότι ακούγεται οι αποχωρήσεις των δύο δεν συνδέονται μόνο με τα οικονομικά προβλήματα της εφημερίδας, αλλά και με το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα –κυρίως στο ημερήσιο φύλλο.
Τους Παντελάκη και Καρελιά αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι δημοσιογράφοι ενώ ήδη έχουν αποχωρήσει από την Ελευθεροτυπία ο..υπεύθυνος του εξωτερικού ρεπορτάζ Κώστας Τσαπόγας, η Ερση Βατού από το ίδιο τμήμα, η συντονίστρια του περιοδικού «7» της Κυριακάτικης Δέσποινα Αντύπα και άλλοι.