ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Γενική συνέλευση αύριο στη Μίνωος - Μετά την τριήμερη απεργία τι;

Σε γενική συνέλευση καλούνται από τους εκπροσώπους τους οι εργαζόμενοι στην Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ και την ΦΩΤΟΕΚΔΟΤΙΚΗ την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 3 μ.μ.
Όπως αναφέρουν ο Πάνος Σώκος, ο Τάσος Μαμουνάς και ο Φώτης Παναγόπουλος οι στιγμές είναι κρίσιμες και δεν πρέπει να πουσιάζει κανένας!
Επίσης αναγκαία κρίνεται η παρουσία των εργαζομένων την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στη δεύτερη 3μερή συνάντηση υπουργείου - εκπροσώπων & νομικών συμβούλων των εργαζόμενων – εργοδοσίας ενώπιον της Επιτροπής Συμφιλίωσης του άρθρου 13 του Ν. 1876/1990 του υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου, Πειραιώς 40.
Ο Πάνος Σώκος την περασμένη εβδομάδα είχε στείλει επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ με την οποία έθετε το..ερώτημα «Μετά την τριήμερη απεργία τι;», ζητώντας ταυτόχρονα τη χάραξη στρατηγικής για αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης. Ο εκπρόσωπος των συντακτών της Ελευθεροτυπίας επισήμαινε πως αν η κρίση στην Ελευθεροτυπία δεν ελεγχθεί με τον καλύτερο τρόπο για τους εργαζόμενους αλλά και και το ίδιο το μέσο, θα προκαλέσει αρνητικές συνέπειες σχεδον στο σύνολο των εργαζομένων στα ΜΜΕ
Επίσης ο Π. Σώκος θεωρεί απαραίτητο να ζητηθεί απο την διοίκηση αναλυτική ενημέρωση για τα οικονομικά της επιχείρησης και για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει να ξεπεράσει το οικονομικό πρόβλημα, το οποίο πλήττει πρωτίστως τους εργαζομένους.