ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αλαφούζος εκβιάζει με αναστολή του ενημερωτικού προγράμματος του ΣΚΑΪ!


Με αναστολή του ενημερωτικού προγράμματος του απάντησε ο Αλαφούζος στους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ που αντέδρασαν στις νέες περικοπές των μισθών τους καθώς και στην υπογραφή «ιδιωτικών συμφωνητικών». Η ιδιοκτησία προτάσσει ως δικαιολογία την τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξαν τα σωματεία το μεσημέρι!.. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ιδιοκτησίας έχει ως εξής:
Ο Όμιλος ΣΚΑΪ υποχρεώθηκε να αναστείλει έως την 6η πρωινή της Πέμπτης, 15.12, την μετάδοση δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Αιτία η παράνομη, καταχρηστική και αιφνιδιαστική στάση εργασίας που προκήρυξε αυταρχικά το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, σήμερα για τις 15:00 την οποία..μάλιστα μας κοινοποίησε μετά την έναρξή της, χωρίς καμία από τις προειδοποιήσεις που ο νόμος ορίζει.
Αποτέλεσμα αυτής, της κατ’ εξακολούθηση παράνομης πρακτικής του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ – και παρά τις δεκάδες δικαστικές αποφάσεις εναντίον της για παρόμοιες ενέργειες στο παρελθόν – ήταν να σταματήσει για πολλές ώρες η παραγωγική διαδικασία για ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές. Επειδή ο ΣΚΑΪ σέβεται τους ακροατές και τηλεθεατές του εγγυούμενος πάντα την ποιότητα της ενημέρωσης την οποία υπηρετεί, αποφάσισε σήμερα την αναστολή όλων των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.
Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος έναντι εκείνων που εκ συστήματος παρανομούν θέτοντας σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία και τη φήμη της επιχείρησης, στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.