ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αθώοι οι «πειρατικοί» για τον «καπετάν φέση»

Πριν από ένα χρόνο ο γνωστός και μη εξαιρετέος εφοπλιστής Μάκης Αγούδημος είχε καταθέσει μήνυση κατά των ναυτιλιακών συντακτών του μπλογκ http://peiratikoreportaz.blogspot.com/ διότι έλεγε ότι τον συκοφάντησαν γράφοντας πως έχει απλήρωτους τους ναυτικούς και τα πληρώματα των πλοίων του καθώς και τους εργαζόμενους των ναυτιλιακών εταιρειών του.
Φαίνεται όμως πως οι «πειρατικοί» Πόπη Χριστοδουλίδου, Θ. Λαμπρόπουλος και Χ. Μπόλκας κάτι θα ήξεραν και χαρακτήριζαν τον Αγούδημο «κακοπληρωτή», «αφερέγγυο», και «καπετάν φέση».
Ετσι την περασμένη Παρασκευή και οι τρεις κρίθηκαν αθώοι της κατηγορίας για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.
Η απόφαση του δικαστηρίου είναι σημαντική καθώς έρχεται να συνηγορήσει υπέρ της ελευθερίας των ιστολογίων και του δικαιώματος των διαχειριστών τους να κριτικάρουν όλους όσοι ανενόχλητοι και..με την ανοχή του κράτους παραβιάζουν και καταπατούν τα δικαιώματα των εργαζόμενων.