ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Αστυνομικοί των ΜΑΤ χλεύαζαν τον "Τζο" του Μilky Way έξω από την ΕΡΤ


Aστυνομικοί έξω από το στούντιο της ΕΡΤ χλεύαζαν τον Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο (ο τηλεοπτικός «Τζο» από τη σειρά Milky Way), ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». O Γεωργόπουλος μίλησε για ομοφοβικά περιστατικά με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπος.
«Τώρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στο δρόμο, έξω από το στούντιο έχει μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ, και καθώς προχωρούσα έκαναν φωνές, κοροϊδίες. Βέβαια. Σας φαίνεται απίστευτο;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Τζο» του Milky Way. 
«Δεν μου φαίνεται απίστευτο. Θλιβερό μου φαίνεται λίγο», σχολίασε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ενώ από πλευράς της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είπε ότι «εμένα μου φαίνεται, γιατί δεν ήταν και ανώνυμοι».


Μιλώντας νωρίτερα για τα άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει λόγω της διαφορετικότητάς του ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ανέφερε ότι «σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στην Πατησίων και άρχισε να με βρίζει πολύ έντονα» λόγω του σορτς που φορούσε. «Η βία έρχεται σε ανύποπτο χρόνο» είπε.
«Ένα σχόλιο για την αστυνομική βία. Έχει παραγίνει. Υπάρχουν πιο πολλοί αστυνομικοί από ότι πυροσβέστες (...) Αυτό λέει πολλά για τη χώρα μας… φοβόμαστε πιο πολύ αν θα σπάσει μια βιτρίνα ενός μαγαζιού, παρά αν θα καεί μια ολόκληρη περιοχή» ανέφερε επίσης ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος. «Είναι λίγο θλιβερό να συμβαίνει αυτό (...) Τώρα τι να κάτσω να τσακωθώ με τους αστυνομικούς και να μου πουν “εξύβριση αρχής”; Έχει συμβεί» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.