ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

«Απαράδεκτος»


Ο Σπύρος -«Στην υγειά μας ρε παιδιά»- Παπαδόπουλος βγήκε χθες Κυριακή πρωί να μιλήσει στην καλή εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10». Και αναφέρθηκε και, μεταξύ άλλων, στα πολιτικά. «Είμαι αρκούντως απογοητευμένος από την Αριστερά», είπε. 
Σε αυτό έχει δίκιο, απογοήτευση έχουμε όλοι μας, αν και τώρα που ήρθε ο Στέφανος Κασσελάκης η ελπίδα αναπτερώθηκε, τέτοιο γνήσιο αριστερό ηγέτη δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ. Ποτέ όμως. Και συνέχισε ο αγαπητός Σπύρος: «Παραμένω Αριστερός χωρίς να περιμένω ότι θα έρθει κάποτε μία Αριστερά που όλοι ονειρευόμαστε».
Παραμένει Αριστερός ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τον θυμόμαστε από παλιά. Και ονειρεύεται, όπως πολλοί από εμάς μία άλλη Αριστερά.
Αλλά μέχρι να έρθει η Αριστερά που ονειρεύεται ο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» γοητεύτηκε από τη Δεξιά. Είπε, χαρακτηριστικά: «Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το 'χα»! Παραμένει Αριστερός αλλά πείστηκε από τη Δεξιά.


Ίσως να παίζει ρόλο ότι τον πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. «Έχουμε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, επειδή είχα κάνει αυτό στο σποτ για τον κορωνοϊό. Με πήρε να με ευχαριστήσει και ήταν πολύ ευγενής. Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να τον πάρω, αν θέλω κάτι», ανέφερε.
Και θυμήθηκε και μία ιστορία από ένα βράδυ που καθόταν με κάτι φίλους του και έτρωγαν και έπιναν.
«Ένα βράδυ καθόμασταν σε ένα κοινόβιο που είχαμε πάει με κάτι φίλους και ακούμε στις ειδήσεις ότι είναι μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο. Τότε μου λέει κάποιος για πλάκα, ''αφού έχεις το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, πάρ' τον να δούμε τι γίνεται με αυτά τα παιδιά'' και λέω δεν χάνω τίποτα να τον πάρω. Αργά, 11 το βράδυ. Το σήκωσε αμέσως και μου είπε ότι ήταν ενήμερος ο Χαρδαλιάς και ήδη έκανε κινήσεις: "Θα σε ενημερώσω το τι θα κάνουμε". Και όντως με πήραν μετά από λίγο να μου πουν ότι έχει δρομολογηθεί το θέμα και μπράβο για την ευαισθησία σας».
Παραμένει Αριστερός ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τον θυμόμαστε από παλιά. Από τους «Απαράδεκτους». Ήταν φουλ Αριστερός από τότε, συμμετείχε και στο Πολυτεχνείο, το έλεγε συνεχώς στην Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Δ. Κανελλόπουλος / EφΣυν