ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Διευθυντικές αλλαγές στον ΑΝΤ1


Νέος γενικός διευθυντής περιεχομένου στα κανάλια και την συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου

Στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία και πολύχρονη προϋπηρεσία στον χώρο των μίντια, o Νίκος Χριστοφόρου ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου (Chief Content Officer) του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.
Θα έχει την ευθύνη του περιεχομένου των ANT1, MAK TV, ANT1+, Antenna Studios, καθώς και της παραγωγής ταινιών, και «θα αναφέρεται στον Γιώργο Λεβέντη», τον διευθύνοντα σύμβουλο δηλαδή του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, αποσαφηνίζει ο όμιλος.
Τονίζεται μάλιστα από τον ΑΝΤ1 πως «ο Νίκος Χριστοφόρου θα είναι επικεφαλής μιας νέας και πιο αποτελεσματικής δομής, η οποία θα επεκτείνει τις συνέργειες των εταιρειών σε επίπεδο περιεχομένου και, παράλληλα, θα συμβάλλει στη σταθερή ανάπτυξη του Ομίλου».
Ο Χριστοφόρου με 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των οπτικοακουστικών παραγωγών και των καναλιών, έχει προϋπηρεσία στα ιστορικά στούντιο ΑΤΑ, και προσφάτως κατείχε επιτελική θέση στην Green Pixel Productions.