ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

ΑTTICA TV: Νέο πρόγραμμα με προσθήκη νέας μετα-ειδησεογραφικής εκπομπής


Με την προσθήκη νέας καθημερινής ειδησεογραφικής εκπομπής, βγήκε στον αέρα από χθες το νέο πρόγραμμα του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Attica TV.  Η εκπομπή «Restart» με τους Αλέξανδρο Κλώσσα και την Ευαγγελία Βόσνου στις 17.00 νοηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν για το κανάλι. Οι συντελεστές της εκπομπής θα ενημερώνουν, διαβάζοντας με ανατρεπτική διάθεση και κριτική ματιά όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Την σκυτάλη παίρνουν (19.00) ο Γιώργος Χουδαλάκης και η Βούλα Κεχαγιά με το δίωρο καθημερινό (Δευτέρα έως Παρασκευή) μαγκαζίνο «Χωρίς μακιγιάζ», εστιάζοντας στα πολιτικά και στα κοινωνικά θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας επιχειρώντας μία δεύτερη ανάγνωση στις εξελίξεις.

Ακολουθεί (21.00) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με την Κατερίνα Ζάνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο. «Ενημέρωση με αξιοπιστία χωρίς γκρίζες ζώνες και αποκλεισμούς», τονίζεται από το κανάλι. Σχολιάζουν ο Βασίλης Σκουρής και η Έλλη Τριανταφύλλου.

«Γεγονότα 2.0» τιτλοφορείται η νέα ενημερωτική εκπομπή, που θα παρουσιάζει καθημερινά στις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης, με την οποία εμπλουτίζεται το μενού του σταθμού, φιλοδοξώντας να αποτελέσει «μια διακριτή πρόταση στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των τηλεθεατών». 
Σχολιασμό και ανάλυση της επικαιρότητας στην εκπομπή θα κάνουν η Μάγκυ Δούση και ο Νίκος Ελευθερόγλου. Σκοπός της εκπομπής είναι να φωτίζει τις προεκτάσεις των γεγονότων.