ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Φίλης: «Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες του Instagram»


Σκληρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασελάκη πραγματοποίησε, μόλις εξι μέρες πριν τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Παιδείας και στέλεχος του κόμματος Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Φίλης, είπε, συγκεκριμένα, για τον κ. Κασσελάκη: «Εμφανίστηκε μέσω του Instagram, δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε μέλος πριν από λίγο καιρό, μάλλον δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Υπήρξε θαυμαστής του κ. Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός των μνημονίων, μετά ήταν υπέρ του κ. Μητσοτάκη να γίνει αρχηγός της ΝΔ και μετά απογοητεύτηκε».
Στην παρατήρηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που ον ανέδειξε, απάντησε και τον ενετάξε στα ψηφοδέλτια του κόμματος, και μάλιστα στο Επικρατείας ο κ. Φίλης απάντησε: «Άλλο αυτό κι άλλο να γίνει αρχηγός του κόμματος, υπάρχει απόσταση».
«Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες του Instagram και από τέτοιες μεγαλοστομίες. Έχουμε ανάγκη από αναδιοργάνωση, δημοκρατική λειτουργία, να εμπνεύσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρώην υπουργός.

Για το συνέδριο του Σαββάτου σχολίασε πως το κλίμα ήταν καλό ενώ υπογράμμισε: «Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όμως πιστεύω ότι και η Έφη Αχτσιόγλου δίνει προοπτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς θέλω εγώ στις πρώτες θέσεις».
Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι δεν βλέπει να έχει ανάμιξη στην υποψηφιότητα Κασσελάκη. όμως του επέρριψε ευθύνη επειδή παραιτήθηκε αντί να οδηγήσει το κόμμα στο συνέδριο.