ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα μιντιακή εταιρεία για εφημερίδες και περιοδικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη


Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στα media η Alter Ego, με το λανσάρισμα μιας νέας θυγατρικής της. Ο λόγος για την «More Media Μονοπρόσωπη Α.Ε.», η οποία ανήκει κατά 100% στην εταιρεία που λειτουργεί το Mega και ελέγχει τα έντυπα του ομίλου.
Σκοπός της «More Media» είναι μεταξύ άλλων η «έκδοση εφημερίδων, περιοδικών και εν γένει εντύπων ενημερωτικού ή μη ενημερωτικού χαρακτήρα», και η «διαχείριση και η καθοιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευση ιστοσελίδων γενικού ή θεματικού ενημερωτικού περιεχομένου».
Σε σχετικό σημείωμα στην ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος» αναφέρεται:
«Η ALTER EGO MEDIA αναζητά διαρκώς τρόπους να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την υψηλή αισθητική. Η νέα θυγατρική της, MORE MEDIA, ιδρύθηκε με στόχο τη δημιουργία και ανάπτυξη προϊόντων σε έντυπη και ψηφιακή μορφή καθώς και την παραγωγή καλαίσθητου branded περιεχομένου σε όλους τους τομείς της αγοράς.
Στον πυρήνα της νέας εταιρείας θα βρίσκεται ποιοτικό περιεχόμενο που καλύπτει όλους τους τομείς της αγοράς: γαστρονομία, ταξίδι, βιωσιμότητα αλλά και ομορφιά, ευεξία και υγεία, καθώς και θέματα που ενδιαφέρουν τον άνδρα και τη γυναίκα. Η όλη ανάπτυξη της MORE MEDIA γίνεται με ολιστική 360° λογική και άξονα την omni-channel στρατηγική σε online / offline / TV / BTL επίπεδο.
Το νέο φιλόδοξο εγχείρημα πλαισιώνεται με ορισμένα από τα εμπειρότερα στελέχη της αγοράς. Η Δήμητρα Κρίθαρη αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της MORE MEDIA, σε άμεση συνεργασία και με τον Chief Product Officer της ALTER EGO MEDIA, Μάνο Μίχαλο.
Τη συνολική ευθύνη για τη στρατηγική ανάπτυξη της MORE MEDIA έχει ο Αντώνης Λυμπέρης».
ΥΓ Ο Αντώνης Λυμπέρης είναι ο άλλοτε ιδιοκτήτης των μιντιακών Εκδόσεων Λυμπέρη που οδηγήθηκαν σε λουκέτο. Ο Λυμπέρης είχε έλθει σε συμφωνία τον περασμένο Απρίλιο με την εκδοτική εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την παραγωγή ένθετων νέων εντύποων για τα “Νέα” και το “Βήμα”.