ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Πυρά Πολάκη κατά της επιλογής Ζαχαριάδη για την Αθήνα: Μέγα λάθος


Την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του Κώστα Ζαχαριάδη για το Δήμο Αθηναίων, που επελέγη από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από ψηφοφορία εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκάλυψε ότι στήριξε σθεναρά την υποψηφιότητα του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Νίκου Παππά.
Ο Παύλος Πολάκης εξήγησε γιατί απείχε από την ψηφοφορία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπου επελέγη ο Κώστας Ζαχαριάδης.
Με ανάρτησή του στα social media επεσήμανε ότι τάχθηκε δυναμικά υπέρ της υποψηφιότητας του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, Νίκου Παππά, για τον δήμο της Αθήνας, απέναντι στη «νέα πλειοψηφία» της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διαφώνησε και τελικώς επέλεξε τον Κώστα Ζαχαριάδη. «Δεν είναι στραβός ο γιαλός», αλλά «απαιτείται άλλη πορεία», έγραψε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:
«Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου. Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά, η οποία απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας.
Θεωρώντας μέγα λάθος αυτήν την απόφαση, στην επόμενη ψηφοφορία απείχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Δεν είναι στραβός ο γιαλός. Απαιτείται άλλη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από αυτή που κάποιοι ωθούν! Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακική Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη νικήσει!
Αντίπαλο με όραμα – σχέδιο – συγκεκριμένο πρόγραμμα, με ξεκάθαρη κοινωνική αναφορά και απεύθυνση, με θάρρος και αποφασιστικότητα! (Όπως αυτά που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου, στην Κεντρική Επιτροπή). Αλλιώς, δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα ”τεχνοκρατικά”, τα ”συμπεριληπτικά” τα ”αλληλέγγυα” και τα ηθικοπλαστικά! Συνεχίζεται… (στα μέρη των φωτογραφιών, αν μη τι άλλο, μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό, γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας είναι ανοιχτός)».

-από topontiki